del 8.10 al 30.10 del 2022


Notícies

Rupit innaugura el 2n Collsacabra Viu

  • 6 d'octubre de 2019

BTT, contes de muntanya i l’inici del 2n Cicle MOSICAL

  • La renovada 9a edició de la RupitBTT amb 300 participants
  • Cantonigrós pren el relleu en el calendari d’activitats

 

Ell Collsacabra una iniciativa mancomunada amb tots els pobles del Collsacabra que segueix l’estela dels inicis de la Fira del Llibre de Muntanya del Collsacabra amb un programa d’activitats a cada poble, durant els caps de setmana del mes d’octubre, i que abarca els àmbits de la cultura, gastronomia, música, natura i esport.

 

Rupit ha estat aquest cap de setmana el protagonista del calendari d’activitats. Dissabte es donava el tret de sortida amb la 9a edició de la RupitBTT, la  prova ciclista que limita les inscripcions a 300 participants i que els guia per camins i corriols secrets en un entorn privilegiat.

 

La tarda de dissabte seguia amb els contes infantils de muntanya de la mà de l’esquirolenca Caro Von Arend, que va transportar als més menuts a llocs inimaginables parlant del respecte per la muntanya i la natura. 

El vermut de diumenge donava el tret de sortida a la 2a edició del cicle MOSICAL, el programa que forma part del Collsacabra Viu i que combina música, fotografia i gastronomia.

El concert de “Nucli Trio convida M.Casas” va amentzar el vermut que va tenur lloc a l’espai cobert de la piscina municipal.

 

Els actes es traslladaran a Cantonigrós el dissabte 12 d’octubre amb la projecció de la pel·lícula “La Maleïda”, el Canicrós i la XXIII Fira del bolet.

Comparteix...