del 8.10 al 30.10 del 2022


Notícies

Presentat el 2n Collsacabra Viu

  • 2 d'octubre de 2019

El programa d’activitats de natura, culturals, gastronòmiques i musicals que impulsen els municipis del Collsacabra

 

  • El programa inclou més de 50 activitats de cultura, gastronomia, música, natura i esport
  • El respecte per la natura i l’entorn són pilars en el programa
  • La bona entesa entre els alcaldes és motor de possibles accions comunes entre les tres localitats

 

Ell Collsacabra una iniciativa mancomunada amb tots els pobles del Collsacabra que segueix l’estela dels inicis de la Fira del Llibre de Muntanya del Collsacabra amb un programa d’activitats a cada poble, durant els caps de setmana del mes d’octubre, i que abarca els àmbits de la cultura, gastronomia, música, natura i esport.

 

El Collsacabra Viu posarà el punt d’atenció cada cap de setmana en un dels nuclis de població

La 9a edició de la BTT Rupit serà el tret de sortida d’aquesta 2a edició del Collsacabra Viu. Les activitats del cap de setmana inclouen el MOSICAL, el vermut amb concert, els contes infantils, i un debat sobre la massificació dels espais naturals.Seguiran les activitats a Cantonigròs on destaca la projecció de la pel·lícula La Maleïda i el Canicros programat pel diumenge, el qual ha exhaurit les inscripcions.

L’Esquirol pendrà en relleu en el calendari presentant la Copa Catalana MTB-O, tallers d’alimentació saludable esportiva, tallers de fotografia de bolets i concert de música de cambra entre d’altres.

Tavertet es consolida com el nucli de població que clausura el mes d’activitats presentant visites geològiques, rutes guiades amb l’herbolari i també amb l’astròleg.

 

La sostenibilitat del territori i en el turisme

La massificació dels espais naturals com La Foradada, El Morro de l’abella i El Salt de Sallent, és un punt de connexió entre els tres alcaldes que volen que el Collsacabra Viu sigui una plataforma per promoure el respecte per l’entorn, vetllant per la gent del territori, sense descuidar ni la pagesia, ni la gastronomia i peculiaritat de la zona.

En aquesta línia es programa per a finals d’octubre la Bio Setmana, una setmana que vol ser altaveu de la producció ecològica.

Comparteix...