del 8.10 al 30.10 del 2021


Notícies

Exitosa jornades de fotografia de bolets

  • 18 d'octubre de 2020

El Canicròs del Collsacabra era la prova esportiva que diumenge 18 d’octubre havia de centrar l’activitat del cap de setmana a Cantonigròs.

La nova normativa de seguretat per la COVID-19 va obligar els organitzadors a ajornar la prova que va exhaurir inscripcions amb només 12 hores.

 

La nova normativa també va suposar l’ajornament del procés participatiu que s’havia de celebrar a Tavertet en referència a les antigues escoles del municipi.

 

El taller pràctic de fotografiar bolets es va veure afectat en el nombre de participants acceptats, passant de 8 a 5 participants. Malgrat això es va poder celebrar amb totes les garanties de seguretat i de forma exitosa.

 

Es van celebrar dues sessions, dissabte i diumenge. Els participants es van reunir amb qui dirigia el taller, Alex Alonso, a les 9.00 al restaurant de Can Puntí, a l’entrada del poble, i es desplaçaven amb el seu vehicle propi fins al punt que Alonso havia escollit.

 

Durant la jornada els participants podien compartir inquietuds i dubtes amb el fotògraf especialitzat en fotografia de bolets.

La valoració dels participants en finalitzar el taller era molt positiva.

Foto: David Fajula

Comparteix...