del 8.10 al 30.10 del 2022


Notícies

Exitós inici del Collsacabra Viu.

  • 9 d'octubre de 2018

El CollsacabraViu, el nou programa d’activitats entorn a la natura i les activitats d’exterior que relleva la Fira del Llibre de Muntanya, va donar el tret de sortida a les seves activitats el dissabte 6 d’octubre a Rupit.
Les activitats d’aquest ambiciós programa estan categoritzades en: cultura, música, gastronomia, esport i natura, i es celebraran durant tot el mes d’octubre al Collsacabra, posant el focus d’atenció en un poble diferent cada cap de setmana.

Els dies 6 i 7 d’octubre va ser el torn de Rupit, que iniciava els activitats amb la RupitBTT, la marxa ciclista no competitiva amb dos recorreguts: llarga de 44km i 1250m+, i la curta de 30km i 850m+, va congregar a un total de 298 participants. El bon temps va ser un dels ingredients claus perquè els participants poguessin gaudir d’un matí de btt excepcional, descobrint i disfrutant del territori. Destacar la presència d’Ada Xinxó, la sabadallenca que va completar la Powerade NonStop Madrid-Lisboa (cursa de BTT de Madrid a Lisboa en no més de 55hores sense baixar de la btt).

Les activitats seguien el diumenge matí amb la lectura de contes de muntanya i el vermut amenitzat per la Vic Swing.

GALERIA DE FOTOS

Comparteix...