del 3.10 al 24.10 del 2020


Notícies

Emocions a flor de pell a Tavertet

  • 27 d'octubre de 2019

El darrer cap de setmana del Collsacabra Viu ha omplert Tavertet d’aventura, natura i emocions
Els visitants han pogut gaudir durant tot el cap de setmana de les diferents activitats d’aventura: el castell inflable, l’escalada al pal, la pilota gegant i la major de les atraccions la tirolina gegant.

La tarda de dissabte va comptar també amb els contes de muntanya de Caro von Arend, l’esquirolenca que fa volar la imaginació. A continuació la sala d’actes de l’ajuntament es va omplir de veïns que acudien a la presentació “Les excavacions a la muralla ibèrica de Tavertet i a la cova de les Pixarrelles”. Just abans de l’inici d’aquest, l’alcalde del poble va fer un homenatge al creador de la Fira de muntanya del llibre i veí de Tavertet: l’Ernest.

Ben entrada l’estrellada ni, una quarantena d’assistents van gaudir de la visita guiada per la cinglera amb Miquel Amblàs qui, amb l’ajuda d’un punter i dos telescopis va compartir els seus coneixements d’astronomia amb els assistents, que finalitzaren l’activitat entusiasmats.

L’activitat es va reprendre diumenge amb les activitats d’aventura, el taller de caixes niu per ocells i la ruta amb l’herbolari Santi Jàvega.
Arribat el punt del migdia l’Íngrid Terricabres del Grup QUERA explicava a la cinglera la geomorfologia d’aquesta i el motiu dels seus colors.

El pròxim 3 de novembre tindrà lloc el darrer acte del programa, serà vermut-concert amb el grup Llemosins que interpretaran “Cançons de Tardor”. L’acte tindrà lloc a l’església de Sant Cristòfol.

GALERIA DE FOTOS

Comparteix...