del 8.10 al 30.10 del 2022


Notícies

El canicròs i la fira del bolet les activitats principals del cap de setmana!

  • 14 d'octubre de 2018

Dissabte 13 d’octubre Cantonigròs va agafar el relleu del CollsacabraViu. La tarda de dissabte es va gaudir d’una exhibició de tir amb arc de la mà de Sebastià Juanola, el rupitenc dues vegades campió del món. Juanola que anava acompanyat de Rosa Miñano, campiona d’Espanya, van compartir el circuit de tir amb arc obert a tots els publics.

La 5a edició del Transcabra es va celebrar a Rupit dissabte 13 d’octubre, també dins dels actes del CollsacabraViu. El Transcabra és un festival de músiques conscients i que oferia dues propostes: taller de musicoteràpia activa, el matí de dissabte, i el concert d’Advaita. L’objectiu del Transcabra és gaudir la experiència sonora creatíva, i sentir els benificis corporals, emocionals i espirituals on tots els públics poden perticipar.

Les activitats de diumenge 14 s’iniciaven amb el 1r canicross del Collsacabra. La prova ha complert amb les seves expectatives d’inscripcions: un total de 60 biomis han recorregut els 7km de recorregut.
Era aquest mateix recorregut el que podien seguir els participants del trekking caní que prenia la sortida just després.

Des de les 10.00 i fins a les 17.00 s’ha dut a terme la XXIIa Fira del Bolet amb un dotzena stands de comerciants locals que han ofert variats tastets amb el bolet com a protagonista. La jornada ha comptat amb una amplia afluència de públic que ha pogut gaudir de les múltiples activitats que s’oferien: tirolina, manualitats infantils, concurs fotogràfic de bolets, xerrada sobre plantes útils del Collsacabra, showcooking d’Ignasi Camps, rutes amb segway i el vermut musical.

Durant tot el cap de setmana s’ha pogut visitar a l’esglèsia Sant Roc la més que valuosa exposició de publicacions del Collsacabra. Una exposició que ha despertat la curiositat dels visitants i ha remogut els records dels habitants del Collsacabra.
La publicació més antig amb el Collsacabra com a protagonista data del 1988. Entre el recull de publicavions s’hi pot trobar un exemplar dels 55 que es van publicar de la primera edició del llibre Collsacabra de Joan Triadú.

El concert dels “bolataires despistats” ha tancat els actes del CollsacabraViu en aquest segon cap de setmana.
La propera cita serà els dies 20 i 21a l’Esquirol on es durà a terme, entre d’altres, la 4a Cabrerès Marató de Muntanya, xerrades entorn a l’alimentació amb Astrid Barqué, tallers de reciclatge, concurs internacional de fotografia, tallers de producció ecològica i moltes activitats més.

Galeria de fotos: Dissabte 13 Diumenge 14

Comparteix...