del 8.10 al 30.10 del 2022


Notícies

Aventura, esport, cultura i convivència a l’Esquirol

  • 8 d'octubre de 2020

Dissabte 10 les activitats del cicle ens conduirà l’Esquirol, on es duran a terme activitats culturals, esportives i de convivència. El programa inclou un procés participatiu per decidir l’ús que es dóna a l’antiga fàbrica de Can Quel, l’entrega de premis del Concurs Fotogràfic Internacional del Collsacabra (CFIC) que compta amb la participació de més de 50 fotògrafs i més de 350 fotografies presentades.

Dissabte es celebrarà un concert de sardanes catalanes, i diumenge es disputarà el Campionat de Bitlles Catalanes,i es podrà gaudir d’activitats d’aventura durant tot el cap de setmana.

 

Cantonigròs prendrà el relleu a l’Esquirol el cap de setmana del 17 d’octubre, havent estat suspesa la tradicional Fira del Bolet acollirà un taller pràctic de fotografia de bolets amb Alex Alonso. Diumenge es celebrarà el Canicròs Collsacabra, un esdeveniment esportiu amb molt bona acollida, que sempre compta amb un gran nombre de participants, i del que les inscripcions estan exhaurides des de fa setmanes.

Comparteix...