del 8.10 al 30.10 del 2022


Notícies

Exitosa primera jornada de la 3a edició del Collsacabra Viu

  • 4 d'octubre de 2020

Rupit ha donat el tret de sortida a la 3a edició del cicle Collsacabra Viu.

El cap de setmana l’inaugurava la caminada fotogràfica de la mà de David Fajula.

La jornada de dissabte seguia amb l’observació del cel en l’equinocci de tardor a càrrec de Xavier Montesinos.

 

Durant el diumenge es podia visitar el campanar que torna a estar obert després de les obres de rehabilitació que s’hi han realitzat.

 

La segona jornada del Collsacabra Viu ens conduirà l’Esquirol, on es duran a terme activitats culturals, esportives i de convivència. El programa inclou un procés participatiu per decidir l’ús que es dóna a l’antiga fàbrica de Can Quel, l’entrega de premis del Concurs Fotogràfic Internacional del Collsacabra (CFIC) que compta amb la participació de més de 50 fotògrafs i més de 350 fotografies presentades.

Diumenge es disputarà el Campionat de Bitlles Catalanes,i es podrà gaudir d’activitats d’aventura durant tot el cap de setmana.

 

Cantonigròs prendrà el relleu a l’Esquirol el cap de setmana del 17 d’octubre, havent estat suspesa la tradicional Fira del Bolet acollirà un taller pràctic de fotografia de bolets amb Alex Alonso. Diumenge es celebrarà el Canicròs Cantonigròs, un esdeveniment esportiu amb molt bona acollida, i que sempre compta amb un gran nombre de participants.

Comparteix...